Sivun kuva Ryhdy Meille Kirjoittajaksi - Ryhdy Meille Kirjoittajaksi

Oletko ollut Helsingissä? Jos et, se ei haittaa. Voit silti kirjoittaa sivustollemme, jos sinulla on tietoa Helsingin kirpputoreista. Tämän sivusto kertoo kaiken Helsingin kirpputoreista. Etsimme lahjakkaita ja kokeneita kirjoittajia liittymään joukkoomme, jotta he voisivat tuoda sivustolle lisäarvoa informatiivisilla artikkeleilla Helsingin kirpputoreista, myytävistä tuotteista ja muusta.

Jos haluat kirjoittaa meille, sinulla on oltava jonkin verran tietoa Helsingin kirpputoreista. Sinulla tulisi olla jonkinlainen käsitys siitä, miten perustaa koju näille toreille. Jos olet joskus asettanut jonkinlaisen kojun messuille tai näyttelyihin, tämä kokemus voi auttaa antamaan lukijoillemme oikean suunnan ottaa osaa näihin kirpputoreihin.

Me haluamme sinun kirjoittavan ainutlaatuisia ja plagiointia sisältämättömiä artikkeleita sivustollemme. Sinun on kirjoitettava artikkeleita, joista on lukijoille hyötyä. Lukijoiden tulisi saada tietoa kirpputoreista, jotka voivat auttaa heitä asettamaan kojuja ka ansaitsemaan hieman rahaa.

Sinun on tarjottava mielenkiintoinen otsikko artikkelille ja kirjoitettava pieninä kappaleina. Näin lukijoiden on helpompi lukea artikkelisi. Sinun tulisi tarjota värikkäitä kuvia kirpputoreista, jotta lukijat pitävät niitä houkuttelevina.

Artikkelisi pituuden tulisi olla yli 500 sanaa. Sinun ei tulisi käyttää sanoja, joita lukijoiden on vaikea ymmärtää. Sinun on tarkistettava kielioppi- ja kirjoitusvirheet ennen työn lähettämistä.

Kun olet toimittanut meille ansioluettelosi, me tarkastelemme aiempia kirjoituskokemuksiasi. Kirjoitusnäytteen toimittamisesta on etua. Jos sinut hyväksytään tehtävään, pyydämme sinua aloittamaan artikkeleiden kirjoittamisen meille. Jokainen artikkeli tutkitaan ja annetaan palautetta. Tämän jälkeen sinun on muokattava artikkelia sen mukaisesti.

Jos tarvitset lisätietoja tarjoamastamme asemasta, ota rohkeasti yhteyttä. Selvitämme sinulla mahdollisesti olevat kysymykset. Odotamme kuulevamme sinusta.